Yellow Communications

Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat staat voor verbinding. Dat begint bij een hechte band met onze klanten. Vanuit oprechte interesse gaan we samen met onze klanten in hun organisatie op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. We helpen hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen, via de juiste kanalen, op het juiste moment. Zo zorgen we dat zij zich kunnen onderscheiden en bouwen we samen aan een actieve relatie met de doelgroepen.

Yellow Communications

Over Yellow Communications

Voor ons draait alles om de verhalen van onze klanten. Wij helpen jou om jullie verhalen te ontdekken, te ontrafelen, te schrijven of te visualiseren en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. Dit doen we door media-aandacht te creëren, door events te organiseren, door websites te maken, mailings te versturen, sociale media in te zetten en nog veel meer. We zijn continu op zoek naar de beste manieren om deze verhalen te vertellen.

Ons doel is bereikt als jij jouw doelstellingen hebt behaald. De kers op de taart is dat jij dan zegt: 'zo had ik het alleen niet kunnen bereiken'. De verantwoordelijkheid voor het succes delen we samen. Je mag van ons pro-actieve, professionele ondersteuning en advies verwachten. Wij op onze beurt verwachten van jou dat je input levert, meedenkt en meedoet. En het allerbelangrijkste is dat we allebei enthousiast moeten zijn. "Zonder enthousiasme geen goede resultaten" is ons motto.

Werken bij Yellow

Bij Yellow zoeken we mensen die waarde weten toe te voegen aan de communicatie van onze klanten. Kick-ass communicatiespecialisten met een neus voor goede verhalen, de drang om nieuws te creëren en de ambitie om tot-de-verbeelding-sprekende-content te maken.

Yellow Communications team

Het team van Yellow bestaat uit gedreven communicatieprofessionals die graag de handen uit de mouwen steken. De sfeer is informeel, open en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Marketing en communicatie vacatures bij Yellow Communications

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij het PR- en Communicatiebureau Yellow Communications uit Hoofddorp die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten voor updates.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Yellow Communications jouw rating
1 2 3 4 5