Xindao

Sinds 1986 is Xindao een gerenommeerd leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij zijn een Nederlands bedrijf en beschikken over kantoren in Nederland, Scandinavië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Hong Kong en Shanghai.

Xindao

Over Xindao

Sinds 1986 is Xindao een gerenommeerd leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij zijn een Nederlands bedrijf en beschikken over kantoren in Nederland, Scandinavië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Hong Kong en Shanghai. Onze sterke aanwezigheid in China en onze eigen ontwerp studio maken het mogelijk om voorop te lopen in de ontwikkelingen van onze branche.

De naam Xindao heeft vele betekenissen in het Chinees, die van 'nieuwe richting' past het best bij onze filosofie: Het opbouwen van een duurzame relatie met onze leveranciers en klanten gebaseerd op nieuwe ideeën en richtingen.

Carrière

Een baan bij Xindao is met geen enkele andere baan te vergelijken. U wordt uitgedaagd. U wordt geïnspireerd. En u zult trots zijn. Want wat uw functie ook is, u zult altijd deel uitmaken van iets groots. De sector veranderen in positieve zin.

Marketing en communicatie vacatures bij Xindao

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Xindao die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Xindao jouw rating
1 2 3 4 5