Xenos

Xenos is een snelgroeiende omnichannel retailer met ruim 150 kleurrijke Xenos-winkels. Bij Xenos word je steeds weer verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die 'gezellig anders zijn'. Je vindt bij Xenos een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten.

Online marketing en communicatie vacatures bij Xenos in Waalwijk

Over Xenos

Xenos is door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met 150 winkels en een grote zichtbaarheid online. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden onze winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online op onze website te verkrijgen zijn. De combinatie van een online webshop, de inzet van social media en onze winkels, maakt van Xenos een omnichannel organisatie.

Onze visie
Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets verwijst Xenos (Grieks voor vreemdeling) naar vreemd, werelds. Alles wat je in onze winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Onze ambitie
Xenos wil groeien. Om te kunnen groeien en ook in de toekomst relevant te blijven, kijken we iedere dag hoe het nóg beter kan. Met een snelle, slimme omnichannel organisatie willen we trends bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Zonder dat het ten koste gaat van mens, milieu en maatschappij.

Meegroeien met onze ambities?

Werken bij Xenos

Werken op het servicekantoor van Xenos

Op ons servicekantoor in Waalwijk werken zo'n 80 enthousiaste medewerkers met uiteenlopende functies op het gebied van verkoop, inkoop, finance, HR, bouw & formule, ICT, marketing en online. Met deze club mensen, werken we dagelijks aan het vernieuwen van onze winkelformule en denken we na hoe het iedere dag nog beter kan.

Werken bij Xenos betekent werken in een prettige werksfeer. Collega's zijn makkelijk te benaderen en tussen het harde werken door is er ruimte voor plezier en creativiteit. Dit in combinatie met ons verrassende assortiment, de diversiteit aan werkzaamheden en gezellige teams, maakt Xenos een werkgever van de toekomst.

Xenos heeft de ambitie om groter, sneller en slimmer te worden. Dat doen we door avonturen aan te gaan, anders te zijn dan anderen en het verbinden van collega's.

Ga jij het avontuur aan in onze kleurrijke Xenos wereld?

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Xenos

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Xenos die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

08 jul 2021 403 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Xenos jouw rating
1 2 3 4 5