Xcelsior

Xcelsior is niet zomaar een sportzaak, maar een innovatief kenniscentrum. Met ons team van bewegingsexperts en onze uitgebreide analysemethodes, verzekeren wij klanten van passende schoenen en goed onderbouwd medisch advies om blessurevrij te kunnen sporten of bewegen.

Xcelsior

Alles op het gebied van de voet en enkel onder de knie

Het doel van Xcelsior is om alle disciplines in de sport en het dagelijks leven te combineren, zodat de optimale oplossing voor de klant kan worden bereikt. Daarom werken wij bijna alleen met afgestudeerde bewegingstechnologen en bewegingswetenschappers.

Inmiddels heeft Xcelsior alles op het gebied van de voet en enkel onder de knie: Podologie, Sportpodologie, Echografie, Manuele Therapie, Podoposturale Podologie en houdingsgerelateerde klachten. En wij proberen ons voortdurend verder te ontwikkelen. Jouw voeten zijn bij Xcelsior altijd in goede handen.

Wij combineren uitgebreide productkennis met (para)medisch advies. Daarin zijn we uniek.

Ons team bestaat uit ervaren podologen, bewegingstechnologen en bewegingswetenschappers. Daarmee hebben we de kennis in huis om bewegingsklachten te verhelpen – en beter nog – te voorkomen. Je kunt bij Xcelsior terecht voor een goed onderbouwd medisch advies om blessurevrij te kunnen sporten of bewegen. En ook voor een loopanalyse of steunzolen, die volledig op maat worden gemaakt in het eigen Podolab in de winkel.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Xcelsior

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Xcelsior die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Xcelsior jouw rating
1 2 3 4 5