World Wide Lighting

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons Assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij World Wide Lighting in Helmond

Over World Wide Lighting

Wij zijn een zeer ambitieuze organisatie, dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen.

Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten. Daarbij staat het belang van onze klanten bovenaan.

Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij World Wide LIghting 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij World Wide Lighting die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 nov 2021 209 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef World Wide Lighting jouw rating
1 2 3 4 5