Woonstede

Je thuis voelen. Wat maakt een huis een thuis? Dat je je er goed voelt en dat je na een dag werken of een dagje uit blij bent om weer thuis op de bank te ploffen! Woonstede vindt voor jou graag een thuis.

Woonstede

Je thuis voelen

Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen, uit elkaar gaande gezinnen en senioren om een plek te vinden waar ze kunnen ontspannen en lekker kunnen leven. Want een fijn thuis is je goed recht! Heb je om welke reden dan ook een beetje extra steun of hulp nodig? Ook dan hebben wij een thuis voor jou. En wil je de stap maken om een huis te kopen? Ook dat maken wij mogelijk.

Waar je je thuis voelt, is persoonlijk. Daarom hebben we huizen in alle soorten en maten in verschillende wijken in de gemeenten Ede en Scherpenzeel. En ook al is de keuze in Wageningen beperkt, ook daar helpen we je graag aan jouw thuis.

We knokken voor een reële huurprijs. Een goed thuis neemt zorgen weg in plaats van dat het zorgen oplevert. Dit doen we door slim te investeren, goedkoop te bouwen en goed en efficiënt te onderhouden. Maar ook door ons in te zetten voor lagere kosten voor warmte en elektra. En we doen dit graag samen met jou.

Werken bij Woonstede

Waar gaan we voor?
Een thuis is een plek waar je je goed voelt, waar je kunt ontspannen en lekker kunt leven. Woonstede helpt mensen aan een thuis: starters, senioren, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen of juist uit elkaar gaande gezinnen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen met een inkomen tot € 36.798,- die in de Food Valley wonen. Onze kracht ligt in slim investeren, kwalitatief goed bouwen en efficiënt onderhouden.

Nieuwe collega's
We zoeken nieuwe collega's die hiervoor hun talent willen inzetten. Bij Woonstede krijg je het vertrouwen om initiatief te tonen en buiten de gebaande paden te durven te gaan. Dit noemen we creativiteit en is één van onze kernwaarden samen met klantgericht, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Deze waarden brengen we in de praktijk goed samen te werken: met elkaar, met huurders, andere maatschappelijke organisaties en ketenpartners.

Hoe is het werken bij Woonstede?
Misschien denk je erover om te reageren op een vacature, misschien heb je het al gedaan. Dan vraag je je vast af hoe het is om bij ons te werken. Om een indruk te geven van ons kantoor en de mensen die er werken geeft onze collega Ellen je een rondleiding door het gebouw.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Woonstede

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Woonstede die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie vacatures en stages bij Woonstede in Ede.

27 mei 2017 1557 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Woonstede jouw rating
1 2 3 4 5