Woonstede

Je thuis voelen. Wat maakt een huis een thuis? Dat je je er goed voelt en dat je na een dag werken of een dagje uit blij bent om weer thuis op de bank te ploffen! Woonstede vindt voor jou graag een thuis. Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen, uit elkaar gaande gezinnen en senioren om een plek te vinden waar ze kunnen ontspannen en lekker kunnen leven. Want een fijn thuis is je goed recht!

Woonstede

Je thuis voelen

Heb je om welke reden dan ook een beetje extra steun of hulp nodig? Ook dan hebben wij een thuis voor jou. En wil je de stap maken om een huis te kopen? Ook dat maken wij mogelijk. Waar je je thuis voelt, is persoonlijk. Daarom hebben we huizen in alle soorten en maten in verschillende wijken in de gemeenten Ede en Scherpenzeel. En ook al is de keuze in Wageningen en Woudenberg beperkt, ook daar helpen we je graag aan jouw thuis. We knokken voor een reële huurprijs. Een goed thuis neemt zorgen weg in plaats van dat het zorgen oplevert. Dit doen we door slim te investeren, goedkoop te bouwen en goed en efficiënt te onderhouden. Maar ook door ons in te zetten voor lagere kosten voor warmte en elektra. En we doen dit graag samen met jou.

Werken bij Woonstede

Werken bij Woonstede in Ede betekent 'werken naar je zin' in een flexibele, klantgerichte en open organisatie. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals kwaliteit en een prettige werksfeer. We geven ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 135 mensen die zich enthousiast inzetten voor de woonwensen van onze klanten.

Werken naar je zin betekent voor iedereen wat anders. De een wil graag zijn eigen gereedschap en de ander wil kunnen sparren met branchegenoten. Dat kan! Wat iedereen gemeen heeft, is dat Woonstede een plek biedt waar je je maatschappelijke betrokkenheid kunt laten zien. Woonstede biedt volop ruimte aan creatieve, resultaatgerichte mensen en geeft je de kans om je eigen talenten te ontwikkelen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Woonstede

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Woonstede die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie vacatures en stages bij Woonstede in Ede.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Woonstede jouw rating
1 2 3 4 5