Wonen bij September

September realiseert kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep dan alleen zeer vermogende personen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Wonen bij September in Woerden

Over Wonen bij September

Wonen bij September heeft kleinschalige woonhuizen in Nederland, waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. September gelooft dat ouderenhuisvesting in Nederland beter kan en moet. Meer kwaliteit met meer liefde en warmte in het dagelijks leven voor ouderen met dementie. Uitgaande van wat iemand met dementie nog wel kan. Minder grootschalig, waardoor er minder overhead en minder managementlagen nodig zijn. Geen belemmerende regels of terreur van protocollen waarin iedereen hetzelfde dagritme moet hebben. Minder massaal dan de traditionele bejaardenhuizen, maar minder duur dan het wonen op stand, iets wat slechts voor een enkeling is weggelegd. September maakt kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een brede groep mensen. Door slimmer te organiseren met minder management en meer mensen op de vloer.

Werken bij September

Wat September uniek maakt, is dat we écht tijd maken om de bewoners te leren kennen: Wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby's en waar wordt de bewoner blij van? Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is: een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, koffiedrinken, samen de was doen, samen tuinieren, lachen, huilen en begeleiden. Elke dag is anders en uniek. 'Leefplezier' noemen wij het, en dat brengt jou ook gegarandeerd veel werkplezier.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Wonen bij September

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Wonen bij September die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

11 jan 2022 231 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Wonen bij September jouw rating
1 2 3 4 5