Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie is een Arnhems communicatie-adviesbureau met internationale reikwijdte. Al sinds de oprichting in 1982 werken we voor tal van B2B- en B2C-opdrachtgevers in innovatieve sectoren als de ICT, automotive, transport & logistiek, industrie, bouw en gezondheidszorg. In de communicatieve vorm die de grootste impact heeft.

Wisse Kommunikatie

Over Wisse Kommunikatie

Wij helpen onze opdrachtgevers met alle mogelijke communicatievraagstukken. We brengen de doelgroepen in kaart, analyseren hun mediagebruik, creëren de primaire boodschappen en stemmen al onze activiteiten daarop af; of het nu gaat om mediarelaties, PR, social media, advertising, issues management of crisiscommunicatie.

Sinds 1989 zijn we partner van de Worldcom Public Relations Group, het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Dit netwerk bestaat uit ruim honderd PR-bureaus, die samen werk bieden aan zo'n 1800 professionals. Samen met onze Worldcom-partners kunnen we internationale projecten ontwikkelen en uitvoeren, en dankzij onze nauwe samenwerking met ons Belgische dochterbedrijf InstiCOM hebben onze klanten de hele Benelux-markt binnen handbereik voor zijn rekening nemen.

Online marketing en communicatie vacatures bij Wisse Kommunikatie

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Wisse Kommunikatie die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte!

23 dec 2019 544 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Wisse Kommunikatie jouw rating
1 2 3 4 5