Winkels Techniek

Winkels Techniek is een technisch dienstverlener die al jarenlang flexibele oplossingen biedt op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Vanuit diverse vestigingen in Oost-Nederland voorziet Winkels Techniek onder meer woningcorporaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie van techniek en diensten die concreet bijdragen aan hun succes.

Winkels Techniek

Over Winkels Techniek

Winkels Techniek is een grote speler in diverse markten. Wij zijn onze klanten van dienst met elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT. Wij bestaan uit een team van 150 enthousiaste en gedreven vakmensen, waarmee wij dagelijks de verwachting van onze klanten overtreffen.

Wij staan voor integrale samenwerking en verbinding, resulterend in oplossingen die de verwachtingen van de klant waarmaken of zelfs overtreffen. Onze mensen hebben diepgaande technische kennis en nemen hun verantwoordelijkheid. Zij zijn onze ambassadeurs en maken dat opdrachtgevers 'fan' van Winkels Techniek worden en nooit meer behoefte hebben aan een andere installatiepartner. Dus, word jij ambassadeur van Winkels Techniek?

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Winkels Techniek

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Winkelstechniek in Enschede die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Winkels Techniek jouw rating
1 2 3 4 5