WindShareFund

WindShareFund is een duurzame, groene investeringsmaatschappij uit Nederland die investeringsfondsen in windenergie initieert. WindShareFund investeert in rendabele, kwalitatief hoogwaardige windmolenparken en maakt duurzaam beleggen toegankelijk voor een breed publiek.

online marketing en communicatie vacatures bij WindShareFund in Oosterbeek

WindShareFund: zelf investeren in windmolens

WindShareFund richt zich met haar eerste fondsen op investeren in windmolens gelegen in Duitsland. Sterke Duitse energiewetgeving die vaste afnameprijzen garandeert voor opgewekte duurzame energie, vormt de basis en waarborg voor veilig, stabiel en duurzaam beleggen.

WindShareFund combineert rendabel duurzaam beleggen met het bijdragen aan een schoner milieu en werken aan oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag en morgen. WindShareFund wil beleggen in windmolens toegankelijk maken voor een breed publiek. Het delen van wind betekent delen in resultaat en delen in een beter klimaat.

WindShareFund levert een kwalitatief sterk en betrouwbaar product. WindShareFund werkt daarom samen met uitsluitend gerenommeerde partners om deze kwaliteit te waarborgen op onder andere technisch, fiscaal, juridisch, financieel en ecologisch gebied.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij WindShareFund

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij WindShareFund die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 nov 2018 747 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef WindShareFund jouw rating
1 2 3 4 5