Werken Aan De Toekomst

Werken aan de Toekomst is een platform waar afgestudeerden zichzelf professioneel kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Werken Aan De Toekomst

Over WADT

Je bent (bijna) afgestudeerd! WADT nu? De droombaan die je zou willen is misschien niet meteen gevonden, maar de periode tussen je (huidige) studie en je nieuwe baan zit vol kansen. Wil jij deze tijd benutten door:

  • Je tijd en talent in te zetten om de wereld beter en leuker te maken;
  • Je CV aan te vullen met werkervaring die aansluit bij jouw vakgebied, idealen of interesses;
  • Een zakelijk netwerk op te bouwen die je kan helpen bij het vinden van een baan;
  • Jezelf te ontwikkelen en uit te zoeken wat je écht leuk vindt;
  • Andere afgestudeerden te leren kennen met dezelfde idealen en interesses als jij?

Dan ben je bij WADT aan het juiste adres! WADT biedt een platform waar je projecten kan organiseren die jij belangrijk, leuk en leerzaam vindt. Een reportage produceren over vooroordelen, een internationale uitwisseling op poten zetten of een workshop geven in je eigen vakgebied? Bij WADT vindt je de begeleiding en medeorganisatoren die je zoekt. Zo bereid je je voor op je droombaan door de dingen te doen waar jij in gelooft!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Werken Aan De Toekomst

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Werken Aan De Toekomst die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij WADT in Utrecht!

Naast deze vacatures zijn we altijd op zoek naar mensen die een idee hebben voor een eigen project. De vacatures zijn onbetaald, maar helpen je om werkervaring op te doen, je netwerk te verbreden en jezelf te ontwikkelen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Werken Aan De Toekomst jouw rating
1 2 3 4 5