Welcome app

Als je ergens nieuw bent, is het ontzettend fijn als iemand je wegwijs maakt. Waar kun je het beste mensen ontmoeten? Waar vind je de informatie die je zoekt? Hoe leer je de Nederlandse cultuur kennen? Het platform van Welcome app is die gids in de vorm van een app. In de app bieden we lokale activiteiten, netwerken en informatie aan.

Vacatures bij Welcome app

Over Welcome app Nederland

Wist je dat in Nederland 50% van de nieuwkomers zich eenzaam voelt en dat slechts 25% een baan heeft? Wij vinden: dit kan niet alleen beter, dit móet beter. Ons idee? Laten we samen met alle fantastische initiatieven in Nederland een centraal platform bouwen. Één plek waar nieuwkomers en locals elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen deelnemen aan activiteiten in de buurt. Dé plek waar nieuwkomers al hun vragen kunnen stellen en zich zo sneller thuis zullen voelen. Samen bieden we nieuwkomers een warm welkom en verrijken we de Nederlandse maatschappij.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Welcome app

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Welcome app die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

14 jan 2021 390 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Welcome app jouw rating
1 2 3 4 5