WebNomad

WebNomad is een betrouwbaar en betaalbaar Online Marketing en Tekstbureau. Omdat wij als kleinschalige organisatie de diensten bundelen van een ervaren Online Marketeer en Tekstschrijver, kunnen jouw wensen en doelstellingen snel worden gerealiseerd door een team van twee specialisten, op een prettige freelance samenwerkingsbasis.

WebNomad

Over WebNomad

Wij bieden expertise voor een scherpe prijs, volop persoonlijke aandacht, geen langlopende contracten, meetbare resultaten die we vastleggen in rapportages en graag bespreken in persoonlijke evaluaties. Onze lijnen zijn kort en we nemen graag de tijd voor onze klanten.

Naast Online Marketing advies verzorgen we websiteanalyses met periodieke reportages, Social Media advies en beheer, online advertenties (bijv. Google en Facebook) en e-mail marketing. Bovendien schrijven of herschrijven wij de teksten voor websites die volledig zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Ook voor brochureteksten, advertorials en andere professionele content kunnen bedrijven bij WebNomad terecht.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij WebNomad

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij WebNomad die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen jobs bij WebNomad vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef WebNomad jouw rating
1 2 3 4 5