Webmastery

Webmastery beheert websites en social media voor organisaties. Wij hebben regelmatig vacatures voor mensen die vanuit huis willen werken.

Online marketing en communicatie vacatures bij Webmastery in Gemonde

Over Webmastery

Goede interactie met volgers is het geheim achter social media kanalen met veel bereik en volgers. Wij helpen organisaties hiermee. Met monitoring en analyses van de doelgroep. Met proactieve webcare, vooral wanneer volgers online zijn, ook 's avonds en in het weekend. En met berichten en verhalen die raken, door steengoede social media & webredactie.

Wij zijn een social enterprise

In Nederland zijn er veel mensen die om een medische reden niet (meer) op kantoor kunnen werken. Er zijn hoogopgeleide mensen die graag zouden willen werken, maar daarvoor de kans niet krijgen. Ondanks dat er tegenwoordig voldoende tools zijn om vanuit huis te werken, blijken nog maar weinig organisaties hier gebruik van te maken.

Bedrijven kunnen hun voordeel doen met deze gemotiveerde mensen die nu zonder werk thuis zitten. Daarom slaat Webmastery de brug tussen deze mensen en organisaties.

Wij hebben als social enterprise een bijzondere missie. Wij werken met medewerkers die huisgebonden zijn en daarom een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij zijn perfect voor het werk dat wij doen. Ze zijn veel online en zeer ervaren in het online communiceren en werken op afstand.

Met het inzetten van mensen met een beperking zorgen we er als social enterprise niet alleen voor dat zij zich weer nuttig en gelukkig voelen, we dragen ook bij aan een betere samenleving. Geld verdienen is namelijk niet ons hoofddoel. Een mooi product maken, verbinding creëren, talent een kans geven is dat wel.

Online marketing en communicatie vacatures bij Webmastery in Gemonde

Werken bij Webmastery

Webmastery beheert websites en social media voor organisaties. Wij hebben regelmatig vacatures voor mensen die vanuit huis willen werken.

De webcaremedewerkers en webredacteuren van Webmastery werken vanuit huis met flexibele werktijden. Communicatie gebeurt via e-mail en beeldbellen. Het is daarom geen probleem als medewerkers huisgebonden zijn door bijvoorbeeld een fysieke aandoening, chronische ziekte of een angststoornis. Sterker nog, vaak komen deze medewerkers juist tot hun recht door te werken vanuit huis!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Webmastery

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Webmastery die momenteel hier aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 apr 2021 260 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Webmastery jouw rating
1 2 3 4 5