Webmastery

Webmastery beheert websites en social media voor organisaties. Wij hebben regelmatig vacatures voor mensen die vanuit huis willen werken.

Online marketing en communicatie vacatures bij Webmastery in Gemonde

Over Webmastery

Goede interactie met volgers is het geheim achter social media kanalen met veel bereik en volgers. Wij helpen organisaties hiermee. Met monitoring en analyses van de doelgroep. Met proactieve webcare, vooral wanneer volgers online zijn, ook 's avonds en in het weekend. En met berichten en verhalen die raken, door steengoede social media & webredactie.

Wij zijn een social enterprise

Als éénpitter richtte Margaret in 2009 het internetbedrijf Web-Wise op. Een mooi bedrijf in online communicatie dat 3 jaar na de start werd gevraagd om de ADF-stichting te coachen in het beheren van hun Twitter en forum.

De geboorte van onze social enterprise

Zodoende ontmoette Margaret verschillende mensen die vanwege een angst- of dwangstoornis thuis zaten, waaronder eerste Webmastery-medewerker Angélique. Verbijsterd was ze dat iemand met zoveel kennis, talent en expertise aan de kant stond. Dat moest toch anders kunnen? Het idee voor Webmastery was geboren!

Online experts met aandoening

We boorden een goudmijn aan: mensen met een aandoening die niet (meer) op kantoor kunnen werken. Bijvoorbeeld omdat de reistijd te veel energie vraagt of omdat ze maximaal 3 uur op een dag de volle 100% kunnen geven.  Mensen die on-ge-loof-lijk veel in huis hebben; een schatkist vol potentieel! Vanaf dag 1 hebben ze bij Webmastery een uitdagende baan barstensvol creativiteit. Ze werken op tijden wanneer zij het meeste energie hebben.

Slimme teams

Een ander groot voordeel is dat we werken met slimme teams. Altijd werkt er wel iemand: 's ochtends start die moeder die vroeg wakker is, in de avonden de collega die langer de tijd nodig heeft om op gang te komen én in het weekend iemand die niet van drukke winkels houdt. Ideaal voor jou, want daardoor staat altijd wel iemand paraat om jouw klus op te pakken. Iedere dag van de week en ieder moment van de dag.

Kantoorbaan op de schop

Daarbij gooien we het idee van een vastomlijnde kantoorbaan volledig overboord. Rotsvaste functieprofielen zijn ons vreemd. Medewerkers starten in een functie, maar krijgen ook de mogelijkheid om andere taken en verantwoordelijkheden op te pakken. Wat vinden zij leuk om te doen en waar krijgen ze energie van? Of je nu 32 of 4 uur werkt, je krijgt een uitdagende functie. We vragen daarbij door, luisteren en denken mee. Waarom werken mensen zoals ze werken? Daar zijn we continu nieuwsgierig naar. En we beseffen dat niet iedereen op dezelfde manier werkt of moet werken. Margaret: "Ik geloof er heilig in dat je een veel loyaler, enthousiaster en productiever team krijgt als je stuurt op energie; mensen laten doen waar zíj energie van krijgen.

Online marketing en communicatie vacatures bij Webmastery in Gemonde

We dragen bij aan een betere en mooiere samenleving

We laten zien dat het wél anders en dragen zo bij aan een inclusievere samenleving. Ook buiten de grenzen van onze organisatie. We laten geregeld onze stem horen als het gaat om stigmatisering van mensen met een aandoening en mengen ons actief in discussies op social media. We vertellen én bewijzen welke kansen mensen met een aandoening krijgen als werkgevers flexibeler omgaan met werklocaties en -tijden. Bovendien deden we in 2022 een oproep aan de politiek om de thuiswerkbaan sterker te verankeren in de Nederlandse wet. Zodat nóg veeeeeeeel meer mensen heerlijk aan de slag kunnen.

"Geld is niet ons hoofddoel; een mooie dienst leveren aan opdrachtgevers, verbinding creëren en talent een kans geven wel." – Margaret Massop, directeur-eigenaar Webmastery

Continue ontwikkeling

De mensen die bij ons werken, hebben allemaal een achtergrond in de communicatie. Wel zo handig! Omdat we geloven in een leven lang leren investeren we veel in trainingen en cursussen, intern of extern. Zo volgt Vera een cursus 'bloggen' en kreeg Claudia een halfjaar individuele coaching op Photoshop-vormgeving. Ook hebben we een interne jobcoach die tips en tricks geeft als iemand vastloopt. Denk daarbij aan dingen als: fouten durven maken, onzekerheid of prioritering. En last but not least, we helpen elkaar binnen het team; er zijn 'hubjes' van seniors en juniors die kennis en kunde aan elkaar overdragen.

Voordelen voor jou als opdrachtgever

Onze onderscheidende werkwijze heeft prachtige voordelen voor jou als opdrachtgever:

  • We hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en werken ook als iedereen naar bed gaat of van een weekenduitstapje geniet.
  • We hebben ervaring in helder communiceren op afstand: we waren immers al ervaren thuiswerkprofs jáááren voor corona z'n intrede deed.
  • Je hoeft als opdrachtgever geen werkplek in te richten.
  • Werk je met ons samen? Dan draag je bij aan een betere, inclusievere samenleving. Zo geef je invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
  • En je voldoet gelijk aan de richtlijnen die de overheid stelt op 'social return' (SROI).

Online marketing en communicatie vacatures bij Webmastery in Gemonde

Werken bij Webmastery

De kantoorbaan op de schop! Fulltime werken, in een kantoortuin, met een uur reistijd enkele reis en een vast functieprofiel, dat is niet voor iedereen weggelegd. Stel je eens voor dat je mag werken op de tijden dat jij het beste in je vel zit? Vanuit huis, of een andere plek die jij fijn vindt? En met verschillende werkzaamheden waar je energie van krijgt? Bij Webmastery kan dat.

Wij denken niet in hokjes, maar kijken hoe het wérkt voor jou. En dat betekent dat je ook bij ons aan de slag kunt als je bijvoorbeeld een chronische aandoening of beperking hebt. Dé manier van werken bestaat volgens ons niet. Een baan op maat wel! Dus ook als je je uren rustig wilt opbouwen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Webmastery

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Webmastery die momenteel hier aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 apr 2021 408 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Webmastery jouw rating
1 2 3 4 5