WebdesignTilburg

WebdesignTilburg is een full-service internetbureau dat al meer dan 15 jaar bestaat. Onze developers werken dagelijks aan de ontwikkeling van webshops, websites en online applicaties. Het online marketing team zorgt ervoor dat onze klanten online goed gevonden worden en groeien.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij WebdesignTilburg in Tilburg

Over WebdesignTilburg

WebdesignTilburg (of gewoon WDT zoals we het zelf zeggen) is een full service internetbureau. Dat klinkt chic, maar eigenlijk zijn we gewoon een stelletje ontwikkelaars en online marketeers die het leuk vinden om toffe online dingen te doen voor onze klanten. Wat ons bijzonder maakt:

  • Wij geven eerlijk advies: Zelfs als dat betekent dat we je naar een andere partij door moeten verwijzen omdat een andere oplossing beter bij je past.
  • Wij denken met je mee: We luisteren naar jouw wensen, maar helpen je door een paar stappen vooruit te denken.
  • Technisch én commercieel inzicht: Wij hebben zowel ontwikkelaars als online marketeers in dienst. Er zijn dus mensen met technisch én commercieel inzicht die voor je aan de slag gaan.

Lekker eigenwijs

Eerlijk, dynamisch, persoonlijk, assertief, bereikbaar, flexibel, laagdrempelig, deskundig, technisch... Dat is hoe onze klanten ons omschrijven.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij WebdesignTilburg in Tilburg

Wij houden niet van stropdassen en gladde praatjes, maar zeggen eerlijk hoe het zit. We zijn ook eigenwijs; soms weten wij het nu eenmaal beter. Dankzij de korte lijntjes is er veel persoonlijk contact tussen ons en onze klanten. Zo komen we samen altijd tot het beste online resultaat.

Marketing en communicatie vacatures bij WebdesignTilburg

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van WebdesignTilburg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

14 jul 2022 352 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef WebdesignTilburg jouw rating
1 2 3 4 5