Wear2work

Wear2work is een leuk online bedrijf in werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wear2work is de laatste jaren van "webshoppie" uitgegroeid tot een serieus bedrijf met potentie...

Vacatures bij Wear2work

Over Wear2work

Wear2work is een leuk online bedrijf in werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wear2work.nl is 10 jaar geleden begonnen als webshop met een assortiment dat bestond uit 3 werkbroeken en een paar modellen werkschoenen. Inmiddels heeft Wear2work meer dan 300 diverse modellen werkschoenen en meer dan 100 verschillende werkbroeken!

Van een webshop met een beperkt assortiment zijn we uitgegroeid tot een allround specialist in werkschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De webshop zal altijd een belangrijk onderdeel van ons bedrijf blijven, maar we zijn op meer vlakken actief.

In de tijd dat steeds meer fysieke winkels uit het straatbeeld verdwenen, besloten wij onze winkel activiteiten juist verder uit te breiden. Er komen bezoekers uit het hele land naar onze winkel in Wijk bij Duurstede. In het begin keken we nog wel eens vreemd op wanneer iemand vertelde dat hij bijvoorbeeld uit Zwolle of Eindhoven was gereden om onze winkel te bezoeken. Maar het werd snel duidelijk dat veel mensen behoefte hebben aan persoonlijk advies en het liefst artikelen willen passen voordat ze deze kopen.

Werken bij Wear2work

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Wear2work

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Wear2work in Wijk bij Duurstede die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

27 jan 2021 674 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Wear2work jouw rating
1 2 3 4 5