Waterschap Scheldestromen

Waterschap Scheldestromen zorgt voor sterke dijken, veilige plattelandswegen, schoon oppervlaktewater en de juiste hoeveelheid water in de sloot. Ruim 500 waterschapsmedewerkers zorgen dagelijks voor veilig wonen, werken en recreëren in het waterrijke Zeeland.

Waterschap Scheldestromen

Over Waterschap Scheldestromen

Zo'n 500 waterschappers werken iedere dag aan veilig wonen en werken in Zeeland. Samen zorgen we ervoor dat elke Zeeuw prettig en veilig in onze mooie provincie kan wonen. Sterke dijken zijn ons handelsmerk, net als veilig van A naar B kunnen gaan op de plattelandswegen. Het juiste waterpeil in de sloten? Laat dat maar aan Scheldestromen over. Of wat dacht je van het schoonmaken van al die liters water die we met z'n allen dagelijks vies maken? Het waterschap draait er zijn hand niet voor om en staat 24 uur per dag 7 dagen per week paraat om over onze veiligheid te waken. Laat het werk maar aan het waterschap over!

Werken en stage lopen bij Scheldestromen

Er gaat een hele wereld schuil achter het waterbeheer in Zeeland. Een wereld waar bijna 500 medewerkers zich dag en nacht inzetten om inwoners en bezoekers van Zeeland waar te geven voor hun geld: sterke dijken, veilige plattelandswegen, schoon oppervlaktewater en de juiste hoeveelheid water in de sloot. Maar we zijn natuurlijk nergens zonder medewerkers!

Werken bij Waterschap Scheldestromen

Hoe is het werken bij Scheldestromen?

Werken of stage lopen bij een van de grootste werkgevers van Zeeland heeft zo z'n voordelen: je hebt altijd wel leuke collega's, de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde en je krijgt veel vrijheid bij het bepalen van je werktijden. Vaste werktijden hebben we niet, je werkt tussen 7.00 en 19.00 uur en kunt hierdoor werk en privé makkelijker combineren. De werksfeer is informeel en je krijgt veel verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van je werk.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Waterschap Scheldestromen

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Waterschap Scheldestromen die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

07 nov 2020 333 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Waterschap Scheldestromen jouw rating
1 2 3 4 5