Waterdrinker Aalsmeer

Waterdrinker streeft ernaar een gelukkige en gezonde leefomgeving met bloemen en planten te creëren. Ons doel is dat steeds meer mensen het belang van groen in hun omgeving gaan inzien. Wij bieden de beste werkplek voor mensen die onze passie voor groen delen. Met elkaar zoeken wij continu naar verbindingen en samenwerkingen die bijdragen aan deze visie.

Waterdrinker Aalsmeer

Over Waterdrinker

In de afgelopen 40 jaar is Waterdrinker in groot tempo uitgegroeid van lokale plantenhandelaar tot een van de grootste wereldwijde exporteurs en groothandel van bloemen, kamer- en tuinplanten in Nederland. Wij kunnen met recht een merknaam in de branche worden genoemd, de Cash en Carry is een showroom voor de hele sierteeltsector. Het past binnen de visie van Waterdrinker om alle groene wederverkopers te voorzien van een onderscheidend assortiment bloemen en planten. Belangrijkste klantgroepen zijn bloemisten, tuincentra, groothandelaren en grootwinkelbedrijven. Elk segment vraagt om een specifieke aanpak, de toegewijde business units zien service op maat dan ook als een vanzelfsprekendheid.

Werken bij Waterdrinker

Waterdrinker bestaat uit een gevarieerde groep mensen met uiteenlopende functies. Maar allemaal streven wij hetzelfde doel na: bloemen en planten voor iedereen toegankelijk maken. De passie voor onze prachtige producten is wat ons verbindt en wat de grondslag vormt voor ons werk en onze cultuur.

Ons personeelsbeleid geven wij doorlopend kwaliteitsimpulsen, zodat de mensen binnen onze organisatie volop kansen krijgen voor groei, persoonlijke ontwikkeling en aanvullende opleidingen. Het maakt niet uit welke functie je hebt bij Waterdrinker, iedereen is belangrijk voor onze voortgezette groei.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Waterdrinker

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Waterdrinker Aalsmeer die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Waterdrinker Aalsmeer jouw rating
1 2 3 4 5