War Child

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

War Child

Over War Child

Samen met onder andere onze ambassadeurs, donateurs, bedrijven, overheden, actievoerders en vrijwilligers werken we al twintig jaar voor kinderen die leven in gebieden waar oorlog is of was. Hoe War Child ooit begon staat beschreven in de geschiedenis.

War Child doet er alles aan om de kosten van de organisatie zo laag mogelijk te houden. Zo kan zoveel mogelijk geld aan de hulpverlening worden besteed. Hierover lees je meer onder Financiën.

War Child gelooft dat het openbaar maken van informatie over projecten bijdraagt aan onze missie om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen en aan ontwikkelingshulp in het algemeen. Daarom publiceert War Child ‘open data’. Met het publiceren van datasets verschaffen we specifieke informatie over het ‘hoe, wat, waar’ van onze projecten. En door het vergelijken en verrijken van deze data met gegevens van anderen kunnen we leren, verbeteren en daarmee ons werk voor oorlogskinderen relevanter maken.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij War Child

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij War Child die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij War Child in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef War Child jouw rating
1 2 3 4 5