Walnut.Marketing

Welkom bij Walnut.Marketing. Wij houden ons bezig met een innovatief vakgebied: Data Driven Marketing. Een krachtig totaalconcept waarmee bedrijven en organisaties hun commerciële activiteiten kunnen verbeteren door de inzet van slimme marketingtechnieken in combinatie met innovatieve ICT-oplossingen. Een specialistisch vakgebied waarbij elke stap in jouw marketingstrategie is gebaseerd op feiten. Feiten gebaseerd op het verzamelen en analyseren van (big) data.

Walnut.Marketing

Conversie met Walnut.Marketing

Dit doen wij op basis van een eigen ontwikkeld totaalconcept waarbij we werken op basis van een sterk resultaatgerichte online marketingstrategie, waarbij de focus ligt op conversie. Conversie van de in eerste instantie onbekende bezoeker van jouw website, tot tevreden klant van jouw organisatie. Dit doen wij met een team van eigen ervaren specialisten, in combinatie met gespecialiseerde partners. Walnut.Marketing fungeert als architect/dirigent met maar één doel: het waarmaken van jouw ambitie. Jouw succes is ons succes!

Je moet niet alleen luisteren naar wat jouw (potentiële) klant heeft te vertellen, maar je moet vooral kijken naar wat hij doet. Door goed te kijken naar wat hij doet, kunnen we jouw klant steeds beter bereiken en vergroten we de kans op conversie.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Walnut.Marketing

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Walnut.Marketing die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Walnut.Marketing in Maastricht.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Walnut.Marketing jouw rating
1 2 3 4 5