VSCD

De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) is sinds de oprichting in 1947 de branchevereniging van podia in Nederland. Het podium is de plek waar kunst tot leven komt. De VSCD ondersteunt, verbindt en representeert deze plekken van ontspanning, reflectie, verhalen en verwondering.

Vacatures bij VSCD

Over VSCD

VSCD is de branchevereniging van podia en werkt aan een sterke positie van podia en podiumkunsten in Nederland. Om dit te bereiken, zijn podia -groot en klein- verenigd in de VSCD. Onze belangrijkste taken zijn: effectieve belangenbehartiging, ondersteuning van goed werkgeverschap, het stimuleren van netwerk en innovatie in de sector en collectieve promotie o.a. met de theaterprijzen als Louis d'Or en Poelifinario en het Nationaal Theaterweekend.

Belangenbehartiging

In de politiek, bij het publiek en in de culturele sector komt de VSCD op voor de belangen van de podia. Samen met onze leden formuleren we doelen voor de lange termijn. We spreken met één heldere stem vanuit een gezamenlijke visie. Waar nodig werken wij samen met andere brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden zoals Federatie Cultuur en Kunsten '92.

Werkgeverszaken

De VSCD stimuleert en ondersteunt goed werkgeverschap, legt goede arbeidsverhoudingen vast en houdt oog op de actuele arbeidsmarktvraagstukken. We werken nauw samen met de Werkgeversvereniging Nederlandse Podia en zijn lid van Europese branchevereniging Pearle*.

Promotie

Om aandacht te genereren voor de podia reikt de VSCD jaarlijks tal van prijzen uit. Rondom de uitreiking organiseren we diverse evenementen, samen met partners, die onze leden en de hele cultuursector in de spotlight zetten.

Netwerk

Als brancheorganisatie zet de VSCD zich in om de bedrijfsvoering van de leden te vergemakkelijken. Dit doen wij door een sterk netwerk te bouwen, ledenvoordeel te bieden, standaard overeenkomsten te maken en een platform te zijn voor inspiratie en kennisdeling tussen de leden.

Werken bij VSCD

 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij VSCD

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van VSCD in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

15 dec 2020 410 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VSCD jouw rating
1 2 3 4 5