VSBfonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij VSBfonds in Utrecht

Over VSBfonds

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. We bestaan sinds 1990 en hebben elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van samenleven in Nederland. Wij ondersteunen initiatieven voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken.

VSBfonds komt voort uit de ruim tweehonderd jaar oude maatschappij 'Tot Nut van 't Algemeen'. En we zetten ons elke dag in om alle burgers te betrekken bij de samenleving. Wij willen bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Dit doen we door sociale en culturele projecten te steunen
en door studiebeurzen te verstrekken.

In 1990 is VSBfonds in zijn huidige vorm ontstaan. Maar de geschiedenis van het fonds gaat ruim 200 jaar terug in de tijd. Van meet af aan werd veel nadruk gelegd op projecten van 'algemeen sociaal-maatschappelijk belang'. En die ondersteunt het fonds nog steeds.

Werken bij VSBfonds

Stel je eens voor, een samenleving waaraan iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en helpen om persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Wat is er nu mooier dan jezelf in te zetten voor zo'n samenleving? We werken in een open werksfeer. Voor ons maakt het niet uit waar je geboren bent, wat je gelooft of van wie je houdt. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij VSBfonds 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij VSBfonds die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

26 nov 2021 198 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef VSBfonds jouw rating
1 2 3 4 5