Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Vrieling Adviesgroep in Hardenberg

Over Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en makelaardij. Daarnaast bestaat Vrieling uit verschillende bedrijfsonderdelen als: ABC Pensioen, Fizie Arbodiestverlening, Aveco camper- en caravanverzekeringen, Vetera oldtimerverzekeringen, RegioBank en CCE (Camper Caravan Expertise). Vrieling Adviesgroep is een groeiend bedrijf met ruim 200 enthousiaste medewerkers die beschikken over veel expertise en ervaring. Er zijn vier vestigingen, twee in Dedemsvaart, één in Hardenberg en één in Zwolle.

We staan klaar voor particuliere, zakelijke en agrarische klanten. Als familiebedrijf zijn wij gericht op continuïteit op lange termijn; dat zit in onze genen. 'Korte termijnstrategie' komt in ons woordenboek niet voor. Immers, onze kanten en relaties zijn gebaat bij een stabiele en betrouwbare partner. Wij bieden onze klanten op lange termijn zekerheid als het gaat om begeleiding in financiële zaken. Kwaliteit en integriteit vromen daarbij de basis van onze dienstverlening: op fatsoenlijk zakendoen kan iedereen ons altijd aanspreken.

Werken bij Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep adviseert vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardij afdeling.

Bij Vrieling willen we een goede werkgever zijn. Onze medewerkers bepalen immers in hoge mate de toegevoegde waarde voor onze relaties én daarmee dus ook het succes en de kracht van ons bedrijf. Meer dan 240 collega's zetten zich in voor enthousiaste Vrieling klanten. Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken, verzuim, administratie, ICT, marketing, kwaliteit, receptie of de kantine... Samen maken we er elke dag weer een succes van!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Vrieling Adviesgroep

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Vrieling Adviesgroep die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

23 mrt 2022 257 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vrieling Adviesgroep jouw rating
1 2 3 4 5