VPRO

De VPRO staat sinds 1926 in een traditie van vrijzinnigheid. Als moderne crossmediale mediaorganisatie vormen we de uitvalsbasis voor het vrije denken.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de VPRO in Hilversum

Over de VPRO

We zijn broedplaats van nieuwe ideeën en concepten, kraamkamer van talent en laboratorium van creatieve pioniers. Buiten de gebaande paden, vaak tegen de stroom in, verkennen we grenzen. Nieuwsgierig naar het leven elders en naar de toekomst. En gefascineerd door het buitengewone. Bij onze verkenningen blijven we graag weg van het midden. Het nieuwe ontstaat immers aan de randen. Daar zoeken we actief naar bijzondere ontwikkelingen, trends en denkers. Dat levert steeds weer verrassende verhalen op. Met die verhalen willen we duiden wat er in de wereld gebeurt en iets veroorzaken wat leidt tot meer begrip of inzicht, tot verwondering of vertwijfeling, tot ontroering of opschudding. Soms met een goede grap of juist een heel foute. Conclusies? Die trek je zelf.

Werken bij de VPRO

De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij de VPRO

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de VPRO die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

24 mei 2022 107 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VPRO jouw rating
1 2 3 4 5