Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland is een non-profit organisatie die verkregen voedsel gratis verstrekt aan de armste mensen in Nederland en doen dat uitsluitend met vrijwilligers.

Voedselbanken Nederland

Over Voedselbanken Nederland

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.
Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

In 2016 werden door de inzet van 11.000 vrijwilligers wekelijks 38.500 voedselpakketten vanuit 167 lokale voedselbanken uitgedeeld en waren ongeveer 135.000 Nederlanders afhankelijk van de voedselbank.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Voedselbanken Nederland

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Voedselbanken Nederland die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Voedselbanken Nederland jouw rating
1 2 3 4 5