VNG Congressen

VNG Congressen is sinds 1990 actief met het aanbieden van informatie door het organiseren van bijeenkomsten, beurzen en cursussen en trainingen. VNG Congressen is een volle dochter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Wij richten onze dienstverlening op de leden van de VNG en doelgroepen uit de lokale overheid. Wij werken in opdracht van de VNG, maar ook voor derden, waarbij een zo toegankelijk mogelijk prijspeil wordt gehanteerd.

VNG Congressen

Over VNG Congressen

VNG Congressen is onderdeel van Congres- en Studiecentrum VNG. Dat is een zelfstandige onderneming die deel uitmaakt van de groep van bedrijven van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Deze organisatie bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers die samen werken aan de organisatie van congressen, workshops, cursussen, trainingen en beurzen, gericht op burgemeesters, wethouders, raadsleden, managers en beleidsmedewerkers binnen de lokale overheid.

VNG Congressen is één van de drie Businessunits die onderdeel uitmaakt van het VNG Congres- & Studiecentrum B.V en VNG Opleidingen & Detacheringen B.V. Deze zijn opgebouwd uit drie Businessunits te weten; VNG Congressen, de VNG Academie en VNG Trainees, elk met een eigen manager en eigen ondersteuning.

VNG Congressen organiseert en ontwikkelt jaarlijks ruim 300 congressen, conferenties, seminars, workshops en andere bijeenkomsten voor gemeenten, provincies, ministeries, maar ook voor andere organisaties gericht op vakgebieden binnen de (lokale) overheid. Jaarlijks worden deze bijeenkomsten door ruim 30.000 deelnemers bezocht.

 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij VNG Congressen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij VNG Congressen die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VNG Congressen jouw rating
1 2 3 4 5