VIVISOL Nederland

VIVISOL levert medisch facilitaire producten en diensten thuis samen met zorgverzekeraars, zorginstellingen en zorgprofessionals ondernemend, en met onze deskundigheid en betrokkenheid onze infrastructuur en ons netwerk van toeleveranciers VIVISOL: partner in zorg.

VIVISOL Nederland

Over VIVISOL

VIVISOL is al jaren een vooraanstaande speler in het veld van medisch facilitaire thuiszorg. Onze dienstverlening omvat o.a. zuurstof-, OSAS- en aërosoltherapie, beademing, voeding en monitoring. Volgens een sterk patiënt-gericht en inmiddels nadrukkelijk beproefd, geheel eigen concept. Steeds in thuiszorgsituaties, rechtstreeks bij de patiënt, en altijd in nauwe samenwerking met zorginstellingen, artsen en zorgverzekeraars.

VIVISOL Nederland is gevestigd in Tilburg, en is onderdeel van de internationale, beursgenoteerde SOL Groep, met een hoofdkantoor in Monza, Italië. De groep heeft filialen in 23 Europese landen en een vestiging in India, Marokko en Turkije. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor meer dan 350.000 patiënten.

Het motto van VIVISOL is "Een betere kwaliteit van leven"

VIVISOL heeft een op zichzelf staande management structuur met in de verschillende landen vestigingen - direct in contact met patiënten, ziekenhuizen, apothekers en inkopers - welke allen in een netwerk samenwerken en nauw in verbinding staan met het hoofdkantoor in Monza.

Wij maken deel uit van de SOL Groep, die sinds 1927 medische en technische gassen en toepassingen daarvan produceert en distribueert. Efficiëntie van diensten, kwaliteit van producten en research & development met betrekking tot de toepassingen zijn voor de SOL Groep zaken van dagelijks belang. Evenzo houdt SOL rekening met de wensen van haar klanten in Europa en in de verschillende sectoren waar het actief is, zoals: energie en industrie, wetenschappelijk onderzoek, geneeskunde, thuiszorg, landbouw, ecologie, milieu en voedingsmiddelen technologieën.

De groep voldoet aan de internationale normen van ISO 9001:2015 en 27001.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij VIVISOL Nederland

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij VIVISOL Nederland in Tilburg die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte!

18 sep 2020 941 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VIVISOL Nederland jouw rating
1 2 3 4 5