Visma CASH

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Visma CASH in Den Haag

Over Visma CASH

Cash Software ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB: CASH®. Onze klanten variëren van klein zakelijke creatieve startups met grote ambities, tot groot zakelijke handels- en productiebedrijven met ingewikkelde ERP-behoeften. Ook werken duizenden accountants- en administratiekantoren dagelijks met CASH. Naar tevredenheid is onze ervaring dan ook: eens een CASH-gebruiker, altijd een CASH-gebruiker!

Sinds september 2020 is Cash Software onderdeel van de Visma familie! Cash Software zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen: Better together.

Werken bij Visma CASH

Visma CASH heeft grote ambities en we hebben jou nodig om ze waar te maken! Wij ontwikkelen innovatieve en hoogwaardige standaard bedrijfsprogrammatuur, gebruikt door duizenden ondernemers in Nederland. Onze software automatiseert bedrijfsprocessen waardoor onze klanten veel tijd besparen op administratieve werkzaamheden. We zijn een informeel en flexibel bedrijf, altijd klaar om in te spelen op wensen van klanten en kansen in de markt. Ruim 50 collega's in hartje Den Haag kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wat heeft Visma CASH te bieden?

Als je onze organisatie komt versterken, kan je o.a. rekenen op:

  • Een prettige informele werksfeer
  • Flexibele werktijden
  • Een marktconform salaris
  • Een premievrij pensioen
  • Een premievrije WGA-hiaat en ANW-hiaat verzekering

Tevens kunnen wij o.a. dagelijks gezamenlijk gebruikmaken van een uitgebreide lunch, hebben wij regelmatig een bedrijfsborrel en minstens 1 tot 2 keer per jaar een personeelsuitje of activiteit.

Marketing en communicatie vacatures bij Visma CASH

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Visma Cash die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

07 jul 2022 311 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Visma CASH jouw rating
1 2 3 4 5