ViriCiti

Vier ingenieurs begonnen ViriCiti in 2012 met achtergronden in e-mobiliteit, werktuigbouwkunde, informatica en ondernemerschap. Ons bedrijf heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het combineren van de nieuwste internet technologieën met onze kennis van elektrische voertuigen en zijn nu betrokken bij de grootste projecten op het gebied van commerciële elektrische voertuigen (stadsbussen en vrachtwagens) in heel Europa en daarbuiten. Ons hoofdkantoor zit in Amsterdam en ons zusterbedrijf in California, USA.

ViriCiti

Wij geloven dat …

…elektrische auto’s een cruciaal onderdeel zijn van de oplossing voor een duurzamere wereld. Wij weten echter dat nieuwe technologie ook met nieuwe technische uitdagingen komen en hebben daarom onze producten vanaf het begin speciaal ontworpen om elektrische voertuigen te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat online-energiemanagement de ontbrekende schakel is voor de volledige invoering van deze nieuwe technologie.Op de lange termijn streven we ernaar het voertuig gedrag te beïnvloeden en aan te passen vanuit de cloud. Dit stelt ons in staat om verspilling van energie te elimineren, wat de voertuigen nog efficiënter maakt.

Join our adventure

Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een internationale startup in Amsterdam en met ons mee te groeien. Ruim 3,5 jaar geleden zijn we begonnen met het bouwen van een efficiënt en schaalbaar platform op basis van Node.js. Iedere dag werken we hard aan ons platform om deze telkens weer naar een hoger niveau te brengen.  Ondertussen werken we samen met nationale en internationale partners en blijven we groeien.

Werken bij ViriCiti

High ambitions, great fun!

Onze ambities zijn hoog, maar de sfeer in ons team is informeel en ontspannen. Samen werken we aan de nieuwste en meest uitdagende projecten en bouwen deze uit tot een succes.

En als we niet bezig zijn met ontwikkelen dagen we elkaar uit voor een potje tafelvoetbal of nemen we een duik in onze ballenbak. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij ViriCiti

Hieronder vind je een overzicht van de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij ViriCiti die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ViriCiti jouw rating
1 2 3 4 5