VIER VOETERS

VIER VOETERS is de internationale dierenwelzijnsorganisatie (wereldwijd bekend als FOUR PAWS) voor dieren die onder directe menselijke invloed staan. Wij leggen dierenleed bloot, redden dieren in nood en beschermen ze.

online marketing en communicatie vacatures bij VIER VOETERS in Amsterdam

Over VIER VOETERS

Opgericht in 1988 in Wenen door Heli Dungler en vrienden, pleit de organisatie voor een wereld waarin mensen dieren met respect, empathie en begrip behandelen. Met kantoren in veertien landen en opvangcentra voor geredde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en langetermijnoplossingen aan dieren in nood.

De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS zijn gericht op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen, orang-oetans en olifanten - die onder ongeschikte omstandigheden worden gehouden, als ook dieren in nood in ramp- en conflictgebieden.

We zetten ons actief in voor de humane behandeling van zwerfhonden en -katten en voor betere levensomstandigheden voor gezelschaps- en productiedieren. We exploiteren opvangcentra over de hele wereld, waar geredde wilde dieren een soortgeschikt onderkomen vinden.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij VIER VOETERS

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij VIER VOETERS die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

18 jul 2021 326 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef VIER VOETERS jouw rating
1 2 3 4 5