VieCuri Medisch Centrum

Graag heten wij jou van harte welkom bij VieCuri. Vie betekent leven, terwijl in Curi een relatie wordt gelegd met het genezingsproces. VieCuri betekent dus eigenlijk ‘Zorg voor het leven’. Zorg om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden, te behandelen, te ondersteunen en te verzorgen.

Werken bij VieCuri Medisch Centrum

Over VieCuri

Jaarlijks bezoeken honderdduizenden patiënten ons ziekenhuis. En elke dag werken we er met zijn allen aan om de beste zorg te leveren. Deze zorg leveren we dicht bij de patiënt of ondersteunend daaraan. Iedere medewerker van VieCuri heeft daarin zijn eigen belangrijke rol.

VieCuri is een ziekenhuis met ambitie. We zijn niet zomaar een ziekenhuis. We blinken uit in het opleiden van onze mensen, de kwaliteit die we leveren, de complexe zorg die we bieden en onderzoek dat we doen. Het zijn die zaken waardoor wij al 10 jaar behoren tot de selecte groep van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ-status). Wist je dat van de 88 ziekenhuizen in Nederland er slechts 26 de STZ status hebben?

Werken bij VieCuri

VieCuri schenkt aandacht aan haar medewerkers. De balans tussen werk en privé is erg belangrijk. We doen ons best om medewerkers zich hier prettig te laten voelen. Niet alleen door het bieden van een plezierig werkklimaat, maar ook door extra's voor het personeel te organiseren. Denk hierbij aan:

  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Faciliteiten van het Leerhuis, het Wetenschapsbureau of het Loopbaanadviescentrum
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Bedrijfsfitness
  • Fietsplan

Je krijgt volop de ruimte om je als professional te kunnen ontplooien. Vanzelfsprekend hoort daar een goed salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij die je op maat kunt aanpassen naar jouw wensen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat je je werk goed kunt doen.

Zo kun jij je persoonlijke ambities waarmaken.

Marketing en communicatie vacatures bij VieCuri Medisch Centrum

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stagesbij VieCuri die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

03 jul 2020 580 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VieCuri Medisch Centrum jouw rating
1 2 3 4 5