VIAVAC Vacuum Lifting

VIAVAC is fabrikant van hijsgereedschappen die gebruik maken van de 'vacuümkracht'. Onze producten worden nationaal en internationaal toegepast bij de montage van bouwelementen.

VIAVAC Vacuum Lifting

Over VIAVAC

VIAVAC is een Nederlandse fabrikant van vacuümhijsgereedschappen. Wij zijn bekend van o.a. de productnamen CladBoy en RotaBoy. Hiermee kunnen alle sandwich dak- en wandpanelen op een efficiënte, gezonde en veilige wijze geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment glaszuigers voor de montage van glaselementen. Doordat wij alle hijsgereedschappen in eigen huis ontwikkelen en fabriceren, kunnen wij snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de markt.

Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming waar collegialiteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Vanwege onze omvang en de korte lijnen zijn wij slagvaardig en laagdrempelig. Opgericht in 1999 zijn wij de afgelopen jaren gegroeid naar een organisatie van 25 medewerkers. Wij hebben de ambitie verder te groeien en nieuwe producten en markten te ontwikkelen.

Marketing en communicatie vacatures bij VIAVAC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij VIAVAC Vacuum Lifting die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef VIAVAC Vacuum Lifting jouw rating
1 2 3 4 5