Vesting Finance

Vesting Finance, onderdeel van Arrow Global, is marktleider op het gebied van Credit management en Financial servicing. Wij zorgen voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en zijn specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 700 Professionals, bijgestaan door flexibele IT systemen, ondersteunen u in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn.

Vesting Finance

Werken bij Vesting Finance

Werken bij Vesting Finance betekent een bijdrage leveren aan een gezonde Nederlandse economie. Met onze kennis en kunde, o.a. door het inschatten van betaalgedrag, zorgen wij voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen. Tegelijkertijd helpen we debiteuren om hun schulden weg te werken. Wat ooit begonnen is met een paar medewerkers op een klein zolderkamertje in Naarden-Vesting is gegroeid naar een strategische kennispartner met meer dan 700 deskundige medewerkers.

Dankzij voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzame samenwerking zet de groei van de afgelopen jaren onverminderd door. Die groei maakt dat Vesting Finance doorlopend op zoek is naar nieuwsgierige, gedreven collega's. Het hoofdkantoor van Vesting Finance is gevestigd in Amersfoort. Verder hebben we vestigingen in Heerenveen, Utrecht en Gent, België. Vesting Finance maakt deel uit van het Engelse Arrow Global.

Vesting Finance is altijd op zoek naar gedreven, nieuwsgierige collega's binnen de vakgebieden IT, Finance, Business Intelligence en Operatie. Collega's die op een slimme manier met data omgaan en zich prettig voelen binnen een informele, dynamische organisatie. Of je nu stage wilt lopen bij Vesting Finance, of al jaren werkzaam bent als specialist, bij Vesting Finance kun je je ambities waarmaken. Niet alleen binnen jouw loopbaan maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij ons alle kanten op. Wil je je specialiseren in je eigen vakgebied of doorstromen naar een managementfunctie? Voor deze ontwikkeltrajecten bieden we maatwerk en is een breed scala aan opleidingen mogelijk.

Bij Vesting Finance ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen in ons werkgebied gaan razendsnel en dit vraagt van onze collega's dat ze continu bijblijven en leren. Voor een belangrijk gedeelte gebeurt dit natuurlijk on-the-job. Je werkt tussen ervaren collega's en we leren veel van én met elkaar. Daarnaast hebben we een eigen Academy en investeren we continu in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Marketing en communicatie vacatures bij Vesting Finance

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Vesting Finance die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vesting Finance jouw rating
1 2 3 4 5