Vereniging van Keurslagers

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees. En het beste advies. De pay off ‘Verstand van lekker vlees’ is de Keurslager op het lijf geschreven.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Vereniging van Keurslagers in Leusden

Over de Vereniging van Keurslagers

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers in Nederland die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die de dezelfde taal spreken en al 75 jaar beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

De Vereniging van Keurslagers is een unieke vereniging. We kiezen ervoor om de consument in gezamenlijkheid effectief te bereiken, juist omdat we bereid zijn om met elkaar een blik op de toekomst te werpen. Bij de Vereniging van Keurslagers zijn vele deskundigen in dienst die de Keurslagers adviseren over hun vakgebied. Dat kan zijn over productontwikkeling, worstmakerij, (toonbank)presentatie, koken, wet- en regelgeving, personeel(beleid), interieur van de winkel, bedrijfseconomische zaken, automatisering of marketing en communicatie. Bovendien beschikt de vereniging over een netwerk van partners en supporters die fungeren als (aanbevolen) leverancier.

Werken bij de Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers is de organisatie achter alle Keurslagerijen in Nederland en is gevestigd in Leusden. Hier zijn veel specialisten in dienst die de Keurslagers in het land helpen succesvol te zijn. Werken bij de Vereniging van Keurslagers betekent werken in een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend en waar veel jonge mensen werken. Als medewerker kun je rekenen op een prima pakket met arbeidsvoorwaarden, fijne collega's, een afwisselende baan en mogelijkheden voor opleiding en training.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de Verengiging van Keurslagers

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij de Vereniging van Keurslagers die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

18 nov 2021 216 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Vereniging van Keurslagers jouw rating
1 2 3 4 5