Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is een organisatie waarin brandweer, GHOR en RAV (Regionale Ambulancevoorziening) samenwerken om incidenten en rampen te voorkomen, te beperken en te bestrijden. Dat doen we binnen 21 gemeenten met een totaal aantal inwoners van ruim 720.000.

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Zorg voor veiligheid in Brabant-Zuidoost

Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten in ons leven. In eerste instantie is dat natuurlijk ieders eigen verantwoordelijkheid. Je zoekt geen gevaar op en loopt geen onnodige risico’s. Daarnaast is zorgen voor veiligheid een belangrijke taak van de overheid. Burgers mogen goed getrainde en voorbereide hulpverleners verwachten, die zich gezamenlijk sterk maken voor veiligheid.

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is een organisatie waarin brandweer, GHOR en RAV (Regionale Ambulancevoorziening) samenwerken om incidenten en rampen te voorkomen, te beperken en te bestrijden. Behulpzaam, deskundig, daadkrachtig en gericht op samenwerking. Onze missie? Zorg voor Veiligheid! We waarborgen de regionale taken als het gaat om fysieke veiligheid en om de voorbereiding op rampenbestrijding en crisisbeheersing. Voor en met de 21 gemeenten in ons werkgebied werken we aan een veilige leefomgeving voor mensen die hier wonen of verblijven. En als het noodzakelijk is, bieden we professionele hulp. Ook zorgen we dat het normale leven na afloop van een crisis weer snel hervat kan worden.

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost stelt alles in het werk om onze samenleving zo veilig mogelijk te maken en te houden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van VBRZO die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost jouw rating
1 2 3 4 5