Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 85 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Wij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.

online marketing en communicatie vacatures bij Veilig Verkeer Nederland in Amersfoort

Over Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is de bekendste maatschappelijke organisatie op het gebied van verkeersveiligheid. Onze missie: "Iedereen veilig over straat". Met meer dan honderd afdelingen, duizenden vrijwilligers en ruim 60 beroepskrachten, kun je ons gerust een beweging noemen. Eén die relaxt rijgedrag stimuleert en mensen oproept om in het verkeer meer naar elkaar om te kijken. Projecten waar we met elkaar hard aan werken en die vrijwel iedereen kent, zijn het VVN Verkeersexamen, de Bob-campagne en de welbekende spandoekencampagne 'Onze scholen zijn weer begonnen'.

Onze aanpak

Veilig Verkeer Nederland gelooft dat we mensen betrokken moeten houden bij verkeersveiligheid. Wij bundelen krachten van verkeersdeelnemers, overheden, bedrijven en duizenden vrijwilligers. Samen maken we ons verkeer veiliger.

Wij activeren mensen en organisaties om zich in te zetten voor de verkeersveiligheid in ons land. Wij ontwikkelen educatieve programma's en campagnes om weggebruikers bewust te maken van hun gedrag in het verkeer. Onder het motto 'Meedoen is makkelijk' laten wij iedereen zien dat het heel makkelijk is om een bijdrage te leveren aan meer verkeersveiligheid.

Marketing en communicatie vacatures bij Veilig Verkeer Nederland

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Veilig Verkeer Nederland die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

26 okt 2021 302 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Veilig Verkeer Nederland jouw rating
1 2 3 4 5