Van Werven infra & recycling

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Van Werven in Oldebroek

Over Van Werven

Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. We werken dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling (circulaire economie) en een vruchtbare bodem. Uitgedaagd door de maatschappij en onze klanten, zoeken én vinden we al bijna 75 jaar nieuwe verbindingen. Daar hebben we onze veelzijdigheid aan te danken. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We werken volgens onze kernwaarden: ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland.

Gedreven door ambitie zoeken we continu naar betere oplossingen zonder de échte bedoeling uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn voortdurend in beweging en vinden telkens nieuwe verbindingen waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben.

Werken bij Van Werven

Wij hebben een hecht en toegewijd team dat gelooft in onze missie en past bij onze identiteit. Kom jij dit team versterken?

Of je nu graag sleutelt aan een dumper in onze werkplaats of de logistieke planning doet van onze Europese kunststofrecycling. Bij ons kun je jouw passie op de juiste plek inzetten. We zijn een veelzijdige dienstverlener en werken aan een duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Onze medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun vak. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament. En wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's en scholieren in opleiding! 

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Van Werven

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Van Werven die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

23 mei 2022 146 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Van Werven infra & recycling jouw rating
1 2 3 4 5