Van der Valk International

Van der Valk International BV is een holding waartoe 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren en 2 hotels in aanbouw. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk.

online marketing en communicatie vacatures bij Van der Valk International in Tiel

Over Van der Valk International

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 7 Nederlandse hotels, 10 Duitse hotels, 3 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden. Op dit moment hebben wij 2 hotels in aanbouw: Van der Valk Hotel Gent en Van der Valk Hotel Lelystad.

De Toekomst- Jonge Valken

Ondertussen werkt de 4de generatie 'Valken' actief mee in het familiebedrijf. Met gedrevenheid, passie en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid treden zij in de voetstappen van hun voorouders. Meerdere familieleden van deze 4de generatie zijn al general manager van een Van der Valk hotel of zijn werkzaam binnen één van de hotels of dochterondernemingen. Met elkaar zullen zij het familiebedrijf van Van der Valk International op een professionele manier voortbouwen.

Werken bij Van der Valk International

Wil jij weten wat werken bij Van der Valk inhoudt en wat je kunt verwachten? Dat laten we je graag zien! In onderstaande video nemen we je mee in onze overtuigingen. Na het zien van deze video hopen we natuurlijk dat jij niets liever wilt dan werken bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Van der Valk International

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Van der Valk International die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

05 okt 2021 591 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Van der Valk International jouw rating
1 2 3 4 5