Van de Groep & Olsthoorn

Van de Groep & Olsthoorn zoekt én vindt al sinds 1979 de juiste directeuren, managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren techniek en industrie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen, nationaal en internationaal.

Van de Groep & Olsthoorn

Over Van de Groep & Olsthoorn

Van de Groep & Olsthoorn staat voor succesvolle plaatsingen van excellente kandidaten op professional, executive- en managementniveau binnen onze focusgebieden techniek, industrie en logistiek. Zowel op vaste als interimposities, nationaal en internationaal.

Dat is onze missie. Dit doen we al sinds 1979 vol overgave. We zoeken als executive search-bureau de juiste persoon op executive- en managementposities en dat luistert nauw. Het gaat vaak om sleutelposities die uitstekend bemand moeten zijn om ervoor te zorgen dat een bedrijf succesvol is. Dat weten wij als geen ander. Met meer dan 35 jaar ervaring in het zoeken naar én vinden van topmensen zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de branches techniek, industrie en logistiek.

Wij zoeken doorgewinterde professionals die uit de branche komen. Deze vinden we voor u op verschillende manieren − in de vorm van een volledige procedure bestaande uit File Search, Executive Search, en Web Search. Al deze middelen integreren we om de best passende kandidaat voor uw organisatie te vinden.

Marketing en communicatie vacatures bij Van de Groep & Olsthoorn

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Van de Groep & Olsthoorn die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Van de Groep & Olsthoorn jouw rating
1 2 3 4 5