Value2Health

De juiste balans vinden tussen goede zorg, hoge kwaliteit van leven en beheersbare zorgkosten: dat is ons doel. Daarom stellen we iedereen die zorg ontvangt, verleent of organiseert in staat om goed geïnformeerde beslissingen te nemen. Hoe? Door hen tijdig toegang te geven tot betekenisvolle informatie.

Value2Health

Over Value2Health

Waar we in geloven: de zorg kan nog waardevoller zijn. Iedereen heeft toegang nodig tot relevante informatie om zo waardegedreven beslissingen te kunnen nemen.

Wij geloven in value-based healthcare. Waarde van zorg voor de patiënt, kwaliteit van zorg en zorgkosten moeten in balans zijn. Het begint ermee dat patiënten en cliënten zo gezond mogelijk blijven, om aanspraak op zorg te minimaliseren. Wanneer zorg echter nodig blijft, zou dit zo ingericht moeten zijn dat de behoeften en preferenties van de patiënt en cliënt centraal staan. Om dit duurzaam te kunnen doen, moeten beslissingen in de zorg zich richten op minimaal waardeverlies en maximaal waardebehoud voor de patiënt of cliënt, maar ook voor het zorgnetwerk en de maatschappij.

Wat we doen: we stellen iedereen die zorg ontvangt, levert of organiseert in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van betrouwbare en relevante informatie.

Na veel praten is het nu tijd voor actie. Wij brengen value-based healthcare in praktijk. Dat doen we door informatie te leveren aan iedereen die zorg ontvangt, verleent of organiseert. Zo kunnen zij waardegedreven beslissingen nemen. Onze oplossingen en producten zijn ontworpen om zorgaanbieders, consumenten, overheden, life sciences en onderzoeksinstituten een duidelijk beeld te geven van hun bijdrage aan value-based healthcare. Onze diensten zijn datagedreven. We verzamelen en verwerken gegevens om betekenisvolle informatie over de kwaliteit, processen en kosten van de gezondheidszorg te rapporteren. U kunt dit gebruiken om te benchmarken, om shared decision making uit te voeren of patiënten en cliënten te monitoren. U kunt gebruikmaken van individuele of gecombineerde modules.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Value2Health

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Value2Health in Deventer die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Value2Health jouw rating
1 2 3 4 5