Vacansoleil

Vacansoleil is al 53 jaar thuis in de wereld van luxe campingvakanties. In 1969 begonnen we met één camping, vandaag zijn we marktleider in Europa met meer dan 550 topcampings in 19 landen. Elk jaar genieten meer dan 500.000 personen van een vakantie op Vacansoleil-camping.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Vacansoleil in EIndhoven

Over Vacansoleil

Campings voor gezinnen met jonge én oudere kinderen. Campings voor rustzoekers, sportievelingen, natuurliefhebbers, zonaanbidders, avonturiers en levensgenieters. (In het segment vakanties met eigen auto heeft Vacansoleil een marktaandeel van 28% ). Elke geselecteerde camping heeft een zwembad, een restaurant en vele faciliteiten voor kinderen waarvan de voorzieningen op verschillende leeftijden zijn gericht. De luxe campings behoren altijd tot de beste van het land en bieden, in het bijzonder in het hoogseizoen, veel animatie voor kinderen zodat de ouders of verzorgers ook van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. In het voor- en naseizoen zijn de campings ook zeer geschikt voor senioren.

Vakantie, dat is de leukste tijd van het jaar. Tijd om te ontdekken, te ontmoeten en te ontspannen.

Marketing en communicatie vacatures bij Vacansoleil

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Vacansoleil in Eindhoven die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

09 jun 2022 834 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Vacansoleil jouw rating
1 2 3 4 5