UStudy

UStudy is Europa's meest toonaangevende adviesbureau voor studeren in de VS. Wij voorzien in duidelijk, correct en professioneel advies, volledig op maat naar behoefte van de klant. Wij werken voor onze klanten, wij doen alles met oog op onze klant en dat doen we goed.

UStudy

Over UStudy

UStudy regelt de beste onderwijsopties voor studenten en sporters van alle leeftijden en uit de hele wereld. Opererend vanuit Nederland en met een kantoor in Georgia, Verenigde Staten, hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het helpen vinden van een perfecte Amerikaanse high school, college, universiteit, kamp of taalprogramma. We staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken. UStudy werkt nauw samen met studenten en hun families om de overstap naar het Amerikaanse onderwijssysteem te maken. We voorzien studenten van betrouwbare en juiste begeleiding bij elke stap in het proces. UStudy werkt ook actief met schooldecanen in heel Europa om hen te informeren over de beste manier om die leerlingen te ondersteunen die zich richten op een Amerikaanse studie.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij UStudy

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij UStudy in Voorburg? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef UStudy jouw rating
1 2 3 4 5