USG Marketing & Communications

Wij helpen organisaties verder met marketing en communicatie. Strategisch en hands on, op interim of op vaste basis. Onze professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau, van junior tot zeer ervaren, maar bovenal zijn het mensen met de juiste mentaliteit.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij USG Marketing & Communications

Over USG Marketing & Communications

Je kunt bij ons terecht voor strategie, advies en projecten, werving en selectie, detachering en interim management en trainingen en workshops op het gebied van marketing en communicatie.

Zie ons als een flexibel bureau van marketing- en communicatiespecialisten. Een kennisnetwerk dat jouw bedrijf of organisatie kan inzetten bij marketing of communicatie uitdagingen, en waarbij jij je als professional kunt aansluiten.

We brengen nog steeds mensen naar werk, maar steeds vaker ook brengen we werk naar mensen. Die hoeven daarvoor niet altijd bij de opdrachtgever op kantoor te zitten. Ze kunnen dat werk evengoed ergens anders doen, bijvoorbeeld vanuit huis. Of ze werken vanuit een gezamenlijke plek samen met andere professionals.

Werken bij USG Marketing & Communications

Elke dag werken er verspreid over ons land rond de honderdvijftig USG MarCommers voor honderden opdrachtgevers. Dat doen ze samen met de twaalf accountmanagers die kind aan huis zijn bij bijna alle bedrijven en marketingcommunicatieafdelingen van ons land. Allemaal delen ze een enorme gedrevenheid en hebben er plezier in om mensen en bedrijven vooruit te helpen en succesvol te maken. Niet omdat het moet, maar gewoon, uit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Uit liefde voor hun vak.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij USG Marketing & Communications

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van USG Marketing & Communications die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

11 sep 2014 3486 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef USG Marketing & Communications jouw rating
1 2 3 4 5