Univé

Al sinds 1794 zorgen wij als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor u zijn, als u op welke manier dan ook schade hebt. Maar ook voordat u schade heeft zijn we er voor u en onze 1,6 miljoen leden. Bijvoorbeeld door EHBO-cursussen te organiseren in onze winkels of een AED op te hangen bij u in de straat. En door als Supporter van Sport jaarlijks meer dan 250 landelijke en lokale sportinitiatieven te ondersteunen. Dat is de zekerheid van Univé. Zonder winstoogmerk, mét oog voor elkaar.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Univé in Zwolle

Over Univé

Elkaar helpen

Waarom zou je bij Univé willen werken? Misschien omdat wij meer willen zijn dan een verzekeraar alleen. We richten ons op het voorkomen van risico's, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Daarom bieden we preventiediensten en keuzevrijheid in verzekeringen. Wij zijn er trots op dat we een coöperatie zijn, dat we als organisatie iets terug doen voor de samenleving. We staan daarom op landelijk én op lokaal niveau dichtbij onze klanten en hun omgeving. Er wordt hier naar jou en naar elkaar geluisterd. Onze klanten en onze organisatie verder brengen, dat doen wij elke dag samen. Vandaar onze slogan: Daar plukt u de vruchten van. En vandaar dat we geen winstoogmerk hebben. Dat is allemaal het mooie van Univé.

Onze organisatie

Univé is ontstaan in 1794 toen een aantal lokale boeren elkaar wilden helpen stalbranden voorkomen en brandschade verzekeren. Van oudsher zijn we dus lokaal geworteld, maar we zijn landelijk overal aanwezig. In Assen en Zwolle bevinden zich onze twee hoofdkantoren. En dan zijn er nog acht regionale Univé's met samen zo'n 110 winkels in heel Nederland. Een Univé medewerker kan je dus overal tegenkomen.

Univé in het kort

  • 1,6 miljoen leden met ruim 4 miljoen verzekeringen
  • 2 hoofdvestigingen in Assen en Zwolle.
  • 8 Regionale Univé's
  • 110 lokale winkels
  • 2.700 medewerkers in totaal
  • 960 collega's werken bij Univé Groep en 1.700 collega's bij de Regionale Univé's.

Online marketing en communicatie vacatures bij Univé

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Univé die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 aug 2022 182 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Univé jouw rating
1 2 3 4 5