Travel Impressions

Het samenstellen van unieke reizen is onze passie. Wij bieden een opwindend aanbod van excellente hotels op ’s werelds meest exotische locaties en in fascinerende steden. Daarnaast zijn wij dé specialist voor prachtige individuele rondreizen in Zuidelijk en Oost-Afrika met accommodaties in verschillende categorieën. Waar de reis ook heengaat, Travel Impressions zorgt voor een onvergetelijke reiservaring.

Travel Impressions

Over Travel Impressions

Travel Impressions - tot juni 2016 opererend onder de naam American Express Vacations - is een dynamische en internationale luxe reisorganisatie. Wij zijn actief in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika met een aanbod van exclusieve hotels en resorts in wereldsteden en op populaire strandbestemmingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in reizen naar bestemmingen in Zuidelijk en Oost-Afrika.

Onze reizen worden aangeboden aan American Express Kaartleden in bovenstaande regio's, almede via de reisbureaus in Nederland. Wij onderscheiden ons o.a. door onze flexibele manier van werken, ons product, onze kennis en expertise en een uitstekende prijsstelling door ons internationale inkoopvolume.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Travel Impressions

Bekijk hieronder de marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Travel Impressions in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Travel Impressions jouw rating
1 2 3 4 5