Trainees in onderwijs

Trainees in onderwijs leidt leergierige en ondernemende professionals op tot docenten die grenzen weten te overstijgen en verandering weten te creëren in het voortgezet onderwijs.

Trainees in onderwijs

Over Trainees in onderwijs

Wij, Trainees in onderwijs, stellen onszelf als doel het onderwijs te verrijken door een nieuwe doelgroep voor het onderwijs te winnen en het perspectief van het docentschap te verbeteren. Dit doen wij door in samenwerking en verbinding met scholen, bedrijven, universiteiten en maatschappelijke organisaties, onder andere een traineeship aan te bieden, specifiek ontworpen voor deze doelgroep. Samen geven wij het tweejarige traineeship vorm: dé opleiding voor jonge professionals die het onderwijs in beweging willen brengen.

Met het traineeship leiden we gedreven, leergierige professionals op tot creatieve grensverleggers die actief en met elkaar een positieve impact hebben op het Nederlandse onderwijs. Onze trainees volgen een inspirerend en interdisciplinair programma dat hen in staat stelt om bruggen te bouwen tussen de werelden binnen en buiten de school. Ze opereren daarbij op de snijvlakken van onderwijs, onderzoek, ondernemerschap en leiderschap en vormen zo samen de voorhoede van onderwijsvernieuwing.

We versterken daarom verbindingen tussen scholen, opleidingen, de publieke sector en het bedrijfsleven door intensieve samenwerkingen tussen hen te stimuleren en te coördineren. Trainees in onderwijs vormt zo een interdisciplinair netwerk van visionaire, bevlogen en gedreven mensen die zich samen inzetten voor één gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit en diversiteit van het Nederlandse onderwijs.

Marketing en communicatie vacatures bij Trainees in onderwijs

Bekijk hieronder de marketing vacatures en communicatie vacatures van Trainees in onderwijs die momenteel aangemeld staan op dit platform. Zijn er momenteel geen aangemeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Trainees in onderwijs jouw rating
1 2 3 4 5