Totaalnet

Totaalnet is opgericht in 1997 en draagt met een team van 16 gekwalificeerde professionals dagelijks zorg voor meer dan 140.000 domeinregistraties en hostingabonnementen voor meer dan 42.000 zakelijke en particuliere klanten in binnen- en buitenland.

Totaalnet

Meerdere datacenters

Het netwerk van Totaalnet bestaat door een uniek partnerschap met Twin Datacenter Arnhem uit twee gescheiden data centers die hemelsbreed op twee en halve kilometer afstand van elkaar liggen. Deze zijn onderling verbonden via een eigen glasvezelring. Door gebruik te maken van deze redundante fiber-ring is de connectiviteit gewaarborgd.  Totaalnet biedt haar opdrachtgevers een unieke gespiegelde “twin center” dienst aan die 100% uptime garandeert op de beschikbaarheid van technische infrastructuur.

Naast de datacenters waarin onze hosting- en virtualisatieplatformen zijn ondergebracht hebben wij de beschikking over datacenters in Ede, Brussel (BE) en Diegem (BE).

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Totaalnet

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Totaalnet die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Totaalnet in Duiven.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Totaalnet jouw rating
1 2 3 4 5