Topicus

Wij willen écht iets betekenen voor de maatschappij. Impact maken. Met 1.000 slimme collega’s. Met behulp van technologie. Hoe? We verbinden mensen, systemen en data in platformen met elkaar. Want dat is onze basis. En daarmee kunnen we ook echt iets bereiken.

Online marketing en communicatie vacatures bij Topicus in Deventer

Over Topicus

Bij Topicus lopen we over van ambitie. We voelen ons uitgedaagd door de vele mogelijkheden die we zien om met onze innovatieve software en platformen mensen op effectievere wijze te verbinden aan organisaties en bedrijven. We denken dat de burger c.q. de gebruiker recht heeft op inzicht en overzicht in zijn of haar eigen situatie. Of je nu te maken hebt met onderwijs, gezondheidszorg, het sociaal domein of een financiële instelling. Je wilt zelf toch de juiste keuzes kunnen maken?! Wij vinden dat logisch. Dus bedenken en maken wij IT-oplossingen die positieve impact hebben, ook op jouw leven! 

Ons verhaal

We willen het leven van mensen simpelweg beter maken, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en ze de regie te geven in domeinen waar ze dagelijks mee in aanraking komen. Daarom werken we aan optimale zorg, duidelijkheid en inzicht in financiën en betrouwbaar en kwalitatief onderwijs.

Voorop lopen
Met ons eigenzinnige, sociale en verbindende karakter, veranderen we zelf de markten actief. Samen met klanten willen we ondernemen, vernieuwen en innoveren. We stellen traditionele en gedateerde (werk)processen ter discussie en werpen een kritische blik op bestaande ketens. Hoe verbinden we nou die IT-systemen met elkaar zodat iedereen van elkaar weet wat er aan de hand is? Geen IT-eilandjes, maar één platform waarin iedereen mee kan doen zonder overbodige tussenschakels.

Impact met IT
Wij maken met IT het onmogelijke, mogelijk. Met innovatieve software platformen, digitale ecosystemen, waarin de mens centraal staat. Platformen waarin we mensen, data en systemen met elkaar verbinden. Zo zorgen we ervoor dat mensen binnen één dag de financiering voor hun droomhuis rond hebben, dat kinderen het onderwijs krijgen dat past bij hun talent en ambitie, dat gezinnen de juiste hulp krijgen bij problemen en dat gevaarlijke ziektes in een vroegtijdig stadium worden opgespoord en daarmee voorkomen.

Werken bij Topicus

Hét IT-bedrijf met invloed op de levens van (bijna) alle Nederlanders. Het maakt bij ons niet uit welke functie (bijvoorbeeld developer, analist of tester) je vervult of in welk team je zit, want we zijn bij Topicus samen met ruim 1000 collega's verantwoordelijk voor dezelfde missie: wij willen dat jij - als gebruiker van diensten van onder andere finance, sociaal domein, zorg en onderwijs – recht hebt op een volledig inzicht en overzicht in jouw situatie. Topicanen zien dat je met IT écht het verschil kunt maken. Dit doen we met innovatieve software.

Online marketing en communicatie vacatures bij Topicus

Bekijk hieronder de marketing en communicatie vacatures en stages bij Topicus die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

15 apr 2021 459 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Topicus jouw rating
1 2 3 4 5