TOPGGz

Voor sommige mensen die in behandeling zijn in de geestelijke gezondheidszorg blijkt een specialistische behandeling niet voldoende. Bijvoorbeeld omdat de psychische problemen zeer ernstig, complex of zeldzaam zijn. Deze groep patiënten heeft hoogspecialistisch zorgaanbod nodig. Het TOPGGz-keurmerk laat zien waar patiënten voor deze hoogspecialistische diagnostiek en behandeling terecht kunnen.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij TOPGGz in Amersfoort

Over TOPGGz

De Stichting Topkinische GGz (TOPGGz) kent het TOPGGz-keurmerk toe aan afdelingen die voldoen aan strenge criteria voor hoogspecialistische ggz in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisverspreiding. Afdelingen met het TOPGGzkeurmerk bieden patiënten met ernstige en complexe problemen een perspectief op herstel (d.m.v. een second opinion of een innovatief behandelaanbod).

Kern van de activiteiten van de stichting is het verzorgen van een professioneel en betekenisvol certificeringsproces. Daarnaast presenteren we relevante informatie over de TOPGGz-afdelingen. En we ondersteunen de afdelingen bij het uitvoeren van hun topreferente taken, zodat patiënten, naasten en verwijzers hier optimaal gebruik van kunnen maken. We helpen afdelingen ook bij het inzichtelijk maken en verbeteren van resultaten en effecten.

Op dit moment zijn er 50 TOPGGz-afdelingen en er is veel draagvlak voor het initiatief. We merken dat aan het groeiende aantal afdelingen dat het keurmerk wil verwerven en de steeds sterkere samenwerking met patiënten- en beroepsverenigingen, de Nederlandse ggz, Zorgverzekeraars en de overheid.

De stichting bestaat 14 jaar en is een netwerkorganisatie met diverse commissies en een bureau. Het bureau heeft 8 medewerkers en is een goed functionerend en collegiaal team. Professionaliteit, enthousiasme, gedrevenheid en klantvriendelijkheid kenmerken onze attitude.

In deze tijd van grote uitdagingen in de ggz, bieden we met TOPGGz iets positiefs dat aansluit bij ambitie, het verbeteren van de zorg en bij trots op het veld!

Marketing en communicatie vacatures bij TOPGGz

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij TOPGGz in Amersfoort die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 sep 2021 200 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef TOPGGz jouw rating
1 2 3 4 5