Toogethr

Toogethr is de app die samenrijden met collega’s leuk en makkelijk maakt. In Utrecht werken wij elke dag hard aan onze app om zoveel mensen te laten samenrijden.

Toogethr

Het verhaal van Toogethr

Als je 's morgens naar je werk rijdt beland je steevast in de file. Net als jij, zitten alle mensen om je heen, ook alleen in de auto. 75% van het woon-werkverkeer in Nederland bestaat uit auto's. Al die auto's op de weg zorgen voor lange files, parkeerproblemen op werklocaties en grote hoeveelheden CO2 uitstoot. Dat moet anders, vinden wij.

Toogethr staat voor een groenere en mobielere samenleving en gelooft dat woon-werkverkeer beter werkt als we samen reizen. Daarom hebben wij een ridesharing app ontwikkeld die jou verbindt met je collega's én alle drempels van het traditionele carpoolen wegneemt. Zo maken we samen rijden super eenvoudig, leuk en nuttig: minder files, sneller van A naar B en meer beschikbare parkeerruimte. Maar nog belangrijker: een minder belast milieu!

Marketing en communicatie vacatures bij Toogethr

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Toogethr die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

10 jul 2018 633 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Toogethr jouw rating
1 2 3 4 5